dimarts, 20 d’octubre del 2015

VIATGE DE FI DE CURS 4t ESO

 ITÀLIA


Aquest curs els alumnes de 4t ESO han decidit fer el viatge de fi de curs a Itàlia. Més concretament, han votat l'itinerari de "Petites ciutats de la Toscana".

El nostre viatge començarà a la ciutat de Pisa on la seva emblemàtica torre ens donarà la benvinguda. Pot ser el seu arquitecte mai es va imaginar que una mala construcció tingués tant èxit!


 
 Visitarem la capital de la Toscana, Florència, una meravellosa ciutat de regust medieval que ens fascinarà amb les seves construccions i les obres artístiques que alberga.




I què millor que continuar el nostre viatge visitant les encisadores ciutats medievals de Siena i San Gimignano?



Finalment, acabarem el nostre viatge a la ciutat de les gòndoles i els canals: Venècia.



 A propòsit de Venècia, vos recomane que llegiu aquest article (aquí), on es parla del problema que suposa el turisme per aquesta ciutat.

Anirem informant del nostre viatge a mesura que vagi prenent més forma, recordeu que estem pendents de les recomanacions de l'agència.

3 comentaris:

  1. Com es que no hi ha cap comentari a l'entrada del viatge fi de curs... quins alumnes mes rancios por Dios, crec que anularem el viatge!

    ResponElimina
  2. Crec que puc parlar en nom de tots quan dic que tenim moltes ganes d'anar-hi, ens ho podem arribar a passar genial al viatge! Estem impacients!

    ResponElimina