dimecres, 10 de febrer del 2016

EL MACHISMO MATA (SALVADOS)



Aquest diumenge Jordi Évole ha tornat a presentar-nos un programa molt interessant sobre les actituds masclistes a la nostra societat.


Destaquem sobretot el darrer testimoni, el d'una educadora social supervivent i exemplar!

Comença fent un taller de perspectiva de gènere i violència de gènere a un institut. Vos sona el taller? Clica sobre la imatge per veure el vídeo.


http://www.lasexta.com/programas/salvados/mejores-momentos/asi-transcurre-taller-perspectiva-genero-violencia-genero_2016020700153.html

 I acaba el taller amb el seu testimoni... (Clica sobre la imatge)


http://www.lasexta.com/programas/salvados/mejores-momentos/marina-marroqui-maltrataron-fui-victima-violencia-genero-anos_2016020700156.html

Si vols veure el programa sencer i escoltar a tots els testimonis, des d'una jutgessa, passant per un exmaltractador a un psicòleg de maltractadors, pots clicar aquí.

En resum, un bon programa que ens posa de manifest que la societat ha de ser conscient dels problemes que arrossega i dels bons valors en què ha d'educar als seus futurs ciutadans. Valors com el de la igualtat entre gèneres i, sobretot, el del respecte als altres, siguin com siguin i vinguin d'on vinguin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada